Home   •   Over myBunjee

My Bunjee is een uniek product dat je eenvoudigweg over je mobiele telefoon schuift en daardoor voorkomt dat je telefoon op de grond valt of dat je hem kwijt raakt of vergeet. Het opgerolde bunjee koord bevestig je met een clip aan je jas, je riem, je tas, je jeans....

De statistieken:
iedereen heeft wel eens een mobiele telefoon gebroken. Zodra je het geluid hoort van je telefoon die de grond raakt denk je: misschien was een verzekering toch wel een goed idee.

In de wereld wordt elke 12 seconden een mobiele telefoon gestolen. In Nederland zijn er gemiddeld 12000 aangiften per maand van gestolen of verloren telefoons. Vele eigaren van mobiele telefoons hebben de telefoon al eens in de WC laten vallen!  Ruim 8% van de gevonden voorwerpen in de trein zijn telefoons! 

Reacties:

"Wat een geweldig product, ik gebruik My Bunjee op de pistes tijdens het skiën en kan niet meer zonder!" 
Arsène Beekmans

"Ik ben erg blij met mijn My Bunjee, ik gebruik My Bunjee al 8 maanden, erg handig op de fiets en in mijn strandtas maar ook om mijn telefoon niet te vergeten".
Annelou Goineau


 

 

Gemaakt voor alle telefoons


De myBunjee® past zich aan elke telefoon aan. Hou je telefoon veilig opgeborgen, vast aan de My Bunjee en toegankelijk op elk moment.

 

Uitrekbaar flexibel spiraal koord


Het koord geeft je de flexibiliteit om je telefoon te gebruiken terwijl hij veilig vast zit aan je tas, je jeans, je jas..aan jou! 


GYROBOARD, proprioception, balance, physio, perfect voor kite, surf, ski, handball, voetbal, flyboard, stand up paddle, gevechtsporten... De skiërs van het franse skiteam Jean Baptiste GRANGE en Jean Fred CHAPUIS maar ook flyboardkampioen Stephane PRAYAS gebruiken Gyroboard voor training en revalidatie.