Home

Welkom bij myBunjee!

Wij bieden op deze website diverse originele produkten aan: Mybunjee : Winnaar PromZ award 2015: een uniek gadget dat bestaat uit een rubber elastiek, dat over elke smartphone of beschermhoes wordt geschoven. Hier aan vast een spiraal koord met clip dat simpelweg wordt bevestigd aan tas, jas, riem, broek of rugzak. Gyroboard: een balanceboard geschikt voor alle sporters, voor clubs, sport op hoog niveau maar ook voor thuis, het keyword is proprioception en gyroboard wordt ook veel gebruikt door physiotherapeuten voor revalidatie. 4Ocean armband: Elke armband helpt 4 Ocean met het verwijderen van plastic en ander afval uit de oceanen en het schoon houden van stranden.

 

   

 

 

 


 

Share
   
 

Gemaakt voor alle telefoons


De myBunjee® past zich aan elke telefoon aan. Hou je telefoon veilig opgeborgen, vast aan de My Bunjee en toegankelijk op elk moment.

 

Uitrekbaar flexibel spiraal koord


Het koord geeft je de flexibiliteit om je telefoon te gebruiken terwijl hij veilig vast zit aan je tas, je jeans, je jas..aan jou! 


GYROBOARD, proprioception, balance, physio, perfect voor kite, surf, ski, handball, voetbal, flyboard, stand up paddle, gevechtsporten... De skiërs van het franse skiteam Jean Baptiste GRANGE en Jean Fred CHAPUIS maar ook flyboardkampioen Stephane PRAYAS gebruiken Gyroboard voor training en revalidatie.